just another poetry

Posted on

ah…..gila…..si Edmund ini benar2 membangkitkan mood romantis saya…. 😀

“Candles – Part 2” (Edmund Daniel)

I am your candle burning brightly,
I will light up your life with
unfailing love,
And bring you peace and happiness,
A candle of hope for the future.

I am your candle burning passionately,
My love will melt into your heart,
And give you the strength when you
need it,
That enriches your love and mine.

I am your candle burning faithfully,
A candle of romantic moods,
Full of sensual desires only for you,
And I will love you until the day I
die..

(Part 1 available on “Romantic Poetry”
by Edmund Daniel – LiebeComm 2007)

Advertisements

One thought on “just another poetry

    rizal said:
    December 30, 2009 at 2:40 pm

    minta soft file puisi2nya edmund daniel dong..
    gw cari bukunya di gramedia gak ketemu, ato kalo elu punya info buat dapetin romantic poetry edmund kasih tau dong caranya.elu temennya edmund kan? tolong dong.
    gua butuh banget itu buku, buat nyenengin calon istri gw.
    kabarin gw kalo ada infonya yah..
    thanks
    ini email gw rizalsiatan@yahoo.com

    aku gak punya softcopy-nya. dulu suka kopas dari puisi2 dia di bulbo friendster. dan sekarang gak pernah ngikutin dia lagi. coba cari aja di toko buku terkenal di kota anda! halah. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s